Skip to content

Wassenaarse VVD: dank voor uw stem!

30 november 202358 second read

Ruim vijftienduizend Wassenaarders gingen vorige week naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezing. Dat is een mooie opkomst van 82,7%. In onze gemeente werd de VVD de grootste, met bijna een derde van alle stemmen. In lijn met de landelijke trend zagen we ook hier winst bij de PVV, GL-PvdA, NSC en BBB.

Verantwoordelijkheid

Landelijk verloren we 10 zetels. Dat is niet niks. Daarom liet fractievoorzitter Dilan Yesilgőz al snel weten dat het nu eerst aan anderen is om een kabinet te vormen en bestuurders te leveren. De VVD blijft uiteraard wel verantwoordelijkheid nemen. We steunen maatregelen die we goed vinden en we maken een centrumrechts kabinet mogelijk met gedoogsteun. Zo houden we invloed op de inhoud.

We gaan door

Als brede, liberale volkspartij werken we bij de VVD elke dag aan een beter Nederland. Ook in Wassenaar. Hier staan de komende periode belangrijke onderwerpen op de agenda, zoals veiligheid, verkeer en de vernieuwing van de dorpskern. Stuk voor stuk onderwerpen waarop we goede besluiten willen nemen. Waarmee we bijdragen aan een fijne en veilige leefomgeving voor ons allemaal.

Vragen of opmerkingen n.a.v. dit artikel? Mail dan naar Charlotte Rogge, CRogge@Wassenaar.nl.

Fotocredit: PR

Tags

GemeenteraadIngezondenTweede kamerverkiezingenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top