Skip to content
Fotocredit: PR (bewerkt)

Winter-editie magazine Winkelen in Wassenaar verschenen

Winkels-in-wassenaar-centrummanagement
3 december 20232 minute read

Alweer 11 jaar geleden werd het magazine ‘Winkelen in Wassenaar’ voor het eerst uitgegeven. En elke keer weer is het geweldig leuk om jullie de mooie en speciale winkels en bedrijven van ons dorpscentrum te laten zien. Het is ook fijn om te horen, en te lezen, dat het magazine jullie inspiratie geeft. En dankzij onze enthousiaste winkeliers (en lezers) ligt hier dan weer een nieuwe editie van het magazine!

Klik hier voor de online-versie. Fotocredit: PR

Geniet na een lekkere strandwandeling met een kopje thee of een mooi glas wijn, van het magazine en lees alles over ons gezellige centrum en welke nieuwe winkels erbij zijn gekomen. Blader door het magazine voor interieur ideeën, mode, beauty en lifestyle, vintage, interviews, cadeautips (voor de kids), wijnen voor de feestdagen en shopping treasures. Laat je inspireren door onze winkeliers. En lees wat er in ons centrum gebeurt of moet gaan gebeuren!

We blikken terug op veel mooie momenten in het centrum gedurende de afgelopen 12 maanden, zoals de Sinterklaas intocht, bijzondere markten (kerst, kunst, Puur Natuur), Koningsdag, Pasen, Wassenaar in Concert, ondernemers bijeenkomsten, de Wijnloop, Halloween en ga zo maar door. Ik hoor weleens van mensen “Wat gebeurt er toch veel leuks in Wassenaar!” en dan zeg ik altijd trots “Ja, hè … je zal er maar wonen!”. Onze burgemeester op de cover en het gesprek met de wethouder van Financiën, Economie en Sport, geeft aan hoe betrokken iedereen is bij ons bruisende dorpshart. Wij hopen dat jullie dat ook zijn en dat jullie dat ook weer doorgeven aan je vrienden en buurtgenoten. Maak dat gezellige gesprekje met onze winkeliers en bezoek hun mooie winkels, restaurants en bedrijven. Wassenaar centrum is immers van ons allemaal en we maken ons centrum samen!

Ik wens jullie hele gezellige feestdagen en kijk ernaar uit om jullie snel in ons centrum te zien!

Liefs, Femke

Tags

CentrummanagementFeestmaandMagazineWassenaarWinkelen in WassenaarWinter editie
Gerelateerde artikelen
Back To Top