Skip to content

Ingezonden: Bootverhuur Wassenaar komt er NIET

Don-van-bootverhuur-wassenaar
4 december 202348 second read

Bootverhuur Wassenaar komt er NIET. In Wassenaar is er geen ruimte te vinden waar commerciële verhuur is toegestaan. De enige weg is via de gemeente die een plek in de mooie nieuwe Haven aan kunnen wijzen. Maar tot mijn grote verbazing waar de Gemeente Wassenaar eerste instantie heel erg positief was. Er waren twee medewerkers in de eerste week zelf al in de haven gaan kijken voor mogelijke ligplaatsen. Waar ze toen aangaven dat er een verbouwing van haven aan zat te komen en ze de oude haven en nieuw leven willen inblazen. Antwoorden ze nu nergens meer op en laten ze mails onbeantwoord.

Erg jammer voor zo een mooie gemeente als Wassenaar. Met zoveel toerisme en leuke horeca. Ze hebben de Oude Haven compleet op de schop gedaan. Is erg mooi aan het worden en ben er zelf van overtuigd dat dit een zeer mooie aanvulling was geweest voor de gemeente. Nu is het hopen op een wonder.

Fotocredit: PR

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top