Skip to content
Fotocredit: PR

Start Popkoor Wassenaar

Popschool-wassenaar
5 december 202339 second read

Zingen is de passie van vele mensen. Daarom start de Popschool Wassenaar een nieuw initiatief: het Popkoor Wassenaar.

In dit koor kunnen mannen en vrouwen vanaf 18 jaar mee doen waarbij ervaring niet is vereist; het koor start met zowel beginners als gevorderden. Het belangrijkste blijft natuurlijk de gezelligheid, maar tegelijkertijd werkt de docent aan meerstemmigheid, klank en alles wat er bij een popkoor komt kijken. Eenmaal binnen gaat men aan de slag met leuke liedjes, zowel eenstemmig als uiteindelijk meerstemmig. De lessen zijn op maandagen om 20:00 uur en duren 120 minuten met tussentijds een kleine pauze met koffie of thee.

De Popschool Wassenaar heeft speciaal voor de start van het Popkoor een actie opgezet: de Popkoor Introductie Actie. 2 lessen voor € 19,-. Meer informatie hier over vindt u op https://www.popschoolwassenaar.nl/popkoor-wassenaar.

Tags

OproepPopkoor WassenaarStartWassenaarZingen
Gerelateerde artikelen
Back To Top