Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: Jongerenwerk Wassenaar

Jongerenwerk gaat bij scholen langs voor promo voor de jongereninloop en het meidenwerk

Manon de Bruijn
6 december 20232 minute read

Afgelopen week heeft het jongerenwerk bij verschillende scholen in groep 8 een promo gedaan voor de jongereninloop en het meidenwerk. Onze collega’s Rens en Wouter vertelde enthousiast waarvoor de jongeren naar de inloop konden komen en deelden hiervoor een flyer uit. De reactie van de leerlingen van groep 8 waren enorm enthousiast. De week van de promo liep de inloop ook aardig vol met jongeren. Onze collega’s Simone en Manon vertelde over het meidenwerk wat om de week op maandag is. Na het praatje in de klassen was ook de avond van het meidenwerk goed gevuld. Simone had wat voorbeeldjes gemaakt van wat we zoal doen bij het meidenwerk, waardoor de meiden ideeën kregen wat ze zoal kunnen verwachten tijdens het meidenwerk.

Leerlingen stelden leuke vragen tijdens het praatje. Voor het jongerenwerk was het ook een manier om ook voor de jongere doelgroep zichtbaar te zijn, zodat ze weten wie de jongerenwerkers zijn. Op de middelbare scholen zijn we maandelijks zichtbaar tijdens de pauzevoorlichtingen.

Wil je meer informatie over de jongereninloop kun je contact opnemen met onze collega’s Rens via 0635130078 of Wouter via 0646602813 De jongereninloop is er voor jongeren in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar elke dinsdagmiddag van 15:00 tot 17:30. Locatie Dr Mansveltkade in de oude boks school.

Voor informatie over het meidenwerk kun je terecht bij Simone via 0619789178 of via Manon 0631004733 voor het meidenwerk is het nodig om uw dochter van te voren op te geven ivm het inkopen van materialen voor o.a. creatieve activiteiten. Het meidenwerk is er om de week op de maandagavond van 18:45 tot 20:15 ook in onze locatie op de Dr Mansveltkade. De volgende meidenwerk avond is op 4 december. Deelname aan zowel het meidenwerk als de jongereninloop zijn gratis.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar                                                                                                  

Tags

Gro-upJongereninloopJongerenwerk WassenaarMeidenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top