Skip to content
Fotocredit: SMOW

Themacafe Mantelzorg: Kerst

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
7 december 202333 second read

Een gezellig samenzijn onder het genot van warme chocolademelk en kerstkransjes in het thema van de feestdagen. Op woensdag 13 december wordt het vierde thema café van dit jaar gehouden met het onderwerp: “Kerst”. Tijdens deze middag geeft Sylvia Na een workshop kerststukjes maken.

De mantelzorg themacafés zijn interessant voor alle mantelzorgers. Dit thema café zal plaatsvinden tussen 15.00 en 17.00. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen hiervoor 10 euro per persoon. Contant te voldoen bij aankomst. Na afloop mag u uiteraard het kerststukje mee naar huis nemen.

Wanneer: woensdag 13 december
Waar: Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2
Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Voor meer informatie en/of aanmelden: info@smowassenaar.nl of op werkdagen tussen 9.00 -14.00 uur op 070-511.22.26

Tags

KerstMantelzorgSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarThemacafeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top