Skip to content
Fotocredit: Coos Hübscher

DSVP-Blauw-Zwart: 0-0 resultaat van zwoegend evenwicht

Henk Goulooze
15 december 20232 minute read

Horizontaal voorbij vliegende plensbuien. Twee sterke verdedigingen en twee alsmaar kansen missende aanvalslinies. Onder deze omstandigheden was de uitslag 0-0 van de wedstrijd DSVP-Blauw-Zwart logisch en weinig hartverwarmend.

Blauw-Zwart, de Wassenaarse ploeg van de Lagerberg Verhuisgroep, trad in Pijnacker onder gure omstandigheden aan met de vertrouwde hoofdmacht. Dit keer met Ryan van Lochem als vleugelspits en Timo van Aken als middenvelder. Het zou een wedstrijd worden waarin de doelmannen zich konden onderscheiden, ook al vlogen de ballen vaak net naast en net over de goals heen.

Door de hoeveelheid onzuivere passes en de passie waarmee de elementen werd getrotseerd oogde de pot voetbal best spannend. Maar per saldo gebeurde er eigenlijk maar heel weinig. Bij de Blauw-Zwarte ploeg van trainer Alan Campfens was de aanvalsopbouw moeizaam en de laatste, beslissende pass in het vijandelijk doelgebied ‘net niet goed genoeg’.

DSVP bleek in de tweede helft na de thee wat slimmer in de aanvalsopbouw, maar kon de goal niet echt vinden. Enkele keren lag hun winnende treffer weliswaar op de loer, maar Kas Vaneman, de betrouwbare Blauw-Zwart goalie en de weer als dirigent van de Wassenaarse verdediging optredende Ali Abbach verhinderden dit bekwaam.

De mannen van de Lagerberg Verhuisgroep moesten met de 0-0 eindstand en een schamel puntje in de Wassenaarse knip genoegen nemen. En dat helpt de ploeg jammer genoeg niet van de één na onderste plaats in de derde klasse af. Na de winterstop wacht op 20 januari 2024 de uitwedstrijd tegen KMD. Hopelijk heeft de Kerstman dan de hoofdmacht van Blauw-Zwart een

Tags

Blauw-ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top