Skip to content
Het thans in kerstsfeer gebrachte vernieuwde Van der Valk Hotel ontvangt de Wassenaarse ondernemers graag op 18 januari (Fotocredit: PR)

Alle ondernemers op 18 januari welkom in Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar

Ondernemend Wassenaar
16 december 202342 second read

Ondernemend Wassenaar (OW) nodigt alle ondernemers uit het dorp uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 18 januari a.s. in het vernieuwde Van der Valk hotel Den Haag-Wassenaar op Zijdeweg 54. De bijeenkomst vormt voor ondernemers die nog geen lid zijn een uitstekende gelegenheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met dit belangrijke plaatselijke ondernemersnetwerk en behartiger van de belangen van de Wassenaarse bedrijven.

Van 18 tot 21 uur is men welkom voor een nieuwjaarstoespraak van OW-voorzitter Odette Perik en een presentatie van het vernieuwde hotel door directeur Alex Luiten gevolgd door een toost op het nieuwe jaar en een heerlijke maaltijd vanuit het Live Cooking Buffet in het splinternieuwe restaurant met open keuken. Aanmelden kan eenvoudig per email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Om te weten op hoeveel mensen men mag rekenen, dient uw aanmelding wel voor 11 januari bij Ondernemend Wassenaar binnen te zijn.

Tags

NieuwjaarsbijeenkomstOndernemend WassenaarOndernemers eventVan der Valk Hotel Den Haag - WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top