Skip to content
Fotocredit: Wassenaarse Vakantiekamp

Ga mee met het Wassenaarse vakantiekamp!

Wassenaarse Vakantiekamp
19 december 20232 minute read

Een week lang alleen maar avonturen beleven en nieuwe vrienden maken? Ga mee op kamp met het Wassenaarse vakantiekamp 2024!

In de zomer van 2024 gaan we met 30 kinderen en 10 leiding met het Wassenaarse vakantiekamp naar Oosterbeek. Het belooft een spannende, leuke, maar vooral gezellige week te worden, net zoals de voorgaande jaren. Een week weg van huis is voor zowel de kinderen als de ouders gek. Maar op zomerkamp gaan stimuleert zelfredzaamheid, eigen regie, kinderen worden veerkrachtiger en hebben zonder ouders simpelweg de week van hun leven. De meeste leiding is als kind mee geweest op kamp vroeger en spreekt uit ervaring. Tijdens het kamp, plaatsen we elke dag leuke foto’s op onze Facebook en mogen de kinderen halverwege de week een mooie brief schrijven naar het thuisfront. 

Op het Wassenaarse vakantiekamp beleef je allerlei leuke dingen. De telefoons blijven thuis en we spelen met z’n allen zo veel mogelijk buiten. We spelen de tofste spellen, zoals levend kwartet, levend stratego (de favoriet), speurtochten, dropping, ren je rot, bonte avond en nog veel meer! We spelen ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds spellen. Tussen de spellen door hebben de kinderen genoeg vrije tijd, ze mogen dan zelf bedenken waar ze zin in hebben. Vaak loopt dit uit op hutten bouwen, ‘chillen’, tekenen en nog meer buiten spelen.

Wat ons kamp uniek maakt in de regio is dat wij een (eigen geschreven) verhaal beleven. Hierdoor weten we nooit wat ons te wachten staat. Het enige dat we weten is dat het een fantastisch en spannend avontuur wordt!!  

In 2024 gaan we naar een mooie locatie in Oostenbeek, midden in het bos.

We gaan van 10 t/m 17 augustus 2024. Het Wassenaarse Vakantiekamp is voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8, binnen en buiten de regio. De kampbijdrage is €130,-. 

Er zijn slechts 30 plekken, dus wees er snel bij!

Geef je op of mail voor meer informatie naar wvk.info@gmail.com

Volg ons op Facebook via: Wassenaarse Vakantiekampen.

Het Wassenaarse Vakantiekamp is onderdeel van Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar.

Tags

ActiviteitenKinderenWassenaarWassenaarse VakantiekampZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top