Skip to content
Fotocredit: SMOW

Start cursusseizoen SMOW – activiteitenaanbod voorjaar 2024

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
21 december 202341 second read

De feestdagen staan voor de deur, maar bij de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar wordt er hard gewerkt aan de programmering in het nieuwe jaar. In de ontmoetingscentra, de Oosthof, de Peppel en de Plataan organiseert SMOW, aanvullend op de activiteiten van de vrijwilligers van de Stichting Beheer Servicecentra Wassenaar (SBSW), activiteiten voor inwoners uit Wassenaar. SMOW biedt verschillende kookworkshops, beweegactiviteiten en creatieve cursussen aan. Het seizoen start op 3 januari met de Open Eettafel. Geeft u zich ook op?

Het programmaboekje is online te downloaden van onze website of op te halen bij de ontmoetingscentra en natuurlijk ook bij het van Heeckerenhuis, van Heeckerenstraat nr. 2 in Wassenaar, waar SMOW gevestigd is.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het activiteitenaanbod dan kunt u mailen naar info@smowassenaar.nl of bellen op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur op 070-511.22.26.

Tags

CursusseizoenProgrammaboekjeSMOWStartStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top