Skip to content
Fotocredit: PR

Een ’toppie’ KBO kerstviering 2023

KBO Wassenaar
22 december 20232 minute read

Zo mag deze middag vlak voor Kerstmis wel worden genoemd. De nog rijk versierde voetbalkantine, dank aan de Kracht van Wassenaar, droeg mede bij aan de fijne sfeer. Iedereen, lid of geen lid, kon van de uitnodiging van de KBO gebruik maken. Ben je geen lid, geen probleem, tegen een kleine entreeprijs was je ook welkom. Een zeer goed gevulde zaal gaf aan de uitnodiging gehoor. Zij hebben er zeker geen spijt van gehad. Het was overvloedig.

De voorzitter a.i. Hans van der Meer gaf daar in zijn openingswoord al iets van weg. Hij gaf aan, dat, naast de spanning die gecreëerd wordt door een paar rondes bingo, met leuke prijzen, er ons het nodige staat te wachten. De buffetchef was al druk bezig geweest om de tafels mooi te voorzien van gracieus linnen. Het buffet zou over een uurtje binnenkomen. Ik geef u, aldus Hans, een voorproefje wat ons te wachten staat: Varkenshaas, varkensrollade, stoofpot, witlof met ham en kaas en verschillende salades. Ik zal eigenlijk wel wat vergeten zijn maar ach, dat ziet en proef u vanzelf wel.

Na een aantal rondes bingo, met verve geleid door Ben Gerse, werd het buffet binnengebracht en was het zover, dat tafel voor tafel van het buffet gebruik kon gaan maken. En eerlijkheidshalve moet ik zeggen: De speaker, voorzitter a.i., had gelijk, het was geweldig. Overvloedig zelfs. Enkelen schroomden niet om voor de tweede keer op te scheppen, het mocht! Maar dan denkt u dat we er waren. Nee dus. Er kwam nog een nagerecht met hazelino, tiramisu en bavarois. Zij die het allemaal tot zich hebben genomen zullen nog dagen nagenieten van deze vloedgolf aan gerechten.

Deed je mee aan de loterij, een lot van 50 eurocent kon men bij binnenkomst aanschaffen,  dan kon je, als je geluk had, met een prijs huiswaarts keren. Uiteraard werd nog even de aandacht gevestigd op de te houden klaverjasmiddagen in het nieuwe jaar: Iedereen is op de 1e, (3 januari a.s.) en 3e woensdag van de maand van harte welkom. Tenslotte zag ik velen met een tevreden gezicht de prachtige voetvalkantine van Blauw Zwart verlaten om weer huiswaarts te keren.

Dank aan Hans en Ben voor de organisatie van deze middag en de onmisbare barmensen van eerdergenoemde club: Rob, Kees, Herman en Ali.
Peter Knijnenburg

Tags

KBO WassenaarKerstvieringSeniorenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top