Skip to content
Fotocredit: PR

Kerst op het Adelbert

Adelbert College
24 december 20232 minute read

De laatste week voor de vakantie was weer een week vol gezellige kerstactiviteiten. Op woensdag vond de traditionele kerstviering voor ouders, leerlingen en medewerkers plaats. Voor een bomvolle zaal brachten verschillende Adelberters swingende kerstliedjes ten gehore en dansten kerstelfjes de Kabouterdans. Het verbindende thema “Oog voor elkaar” was duidelijk voelbaar. Van brugklassers tot medewerkers, van leden van het Leerlingenparlement tot de Ouderraad, iedereen droeg zijn steentje bij. Het gebouw was prachtig versierd en de warme chocomel verwarmde de gasten die de regen getrotseerd hadden.

Eerder op de dag hadden alle leerlingen tussen de lessen door al genoten van de kerstviering, waarbij ze met behulp van de tekst op een scherm heerlijk mee konden zingen met o.a. “Old Time Religion”.

Ook de dagen daarna waren echt een feestje: op donderdag mocht iedereen in zijn mooiste kleding dansen op het kerstgala en op vrijdagmorgen had iedere klas zijn eigen kerstafsluiting. Er werd warme chocolademelk gedronken, taart en kerststol gegeten, getafeltennist, er werden zelfgemaakte spelletjes gedaan, kortom: een heerlijk samenzijn.

Na het vertrek van de leerlingen streden de medewerkers tijdens een Top 2000-pubquiz om de foutste kerstdiademen.

En dan is het nu tijd om in alle rust na te genieten en bij te komen. Het Adelbert wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024!

Tags

Adelbert CollegeKerstactiviteitenKerstgalaKerstmisLeerlingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top