Skip to content

Ontwerpbesluiten zijbelading aanbiedplaatsen minicontainers voor 3 gebieden ter inzage

27 december 202357 second read

De gemeente Wassenaar gaat in 2024 gefaseerd over op een nieuw systeem van afval ophalen voor minicontainers. We starten met drie gebieden in Wassenaar. 

Van 22 december 2023 tot 16 februari 2024 liggen er daarom drie ontwerpbesluiten voor herziene aanbiedlocaties minicontainers voor zijbelading ter inzage. Het gaat om onderstaande drie gebieden in Wassenaar. 

  • Ontwerpbesluit aanbiedlocaties minicontainers gebied Oud-Wassenaar
  • Ontwerpbesluit aanbiedlocaties minicontainers gebied Drie Papegaaien
  • Ontwerpbesluit aanbiedlocaties minicontainers gebied De Paauw

U kunt de ontwerpbesluiten bekijken bij het Klant Contact Centrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Ook kunt u de ontwerpbesluiten online inzien via de projectpagina Zijbelading
 
Uw inspraakreactie kunt u schriftelijke indienen gedurende de bovengenoemde periode van zes weken of u kunt ons hierover bellen. In de zienswijze moet u aangeven waarom u het niet met het ontwerpbesluit eens bent. Ook moet u aangeven met welke onderdelen van het ontwerpbesluit u het niet eens bent.

  • Schriftelijke zienswijze: stuur uw brief naar Gemeente Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Een schriftelijke zienswijze moet het zaaknummer, naam en adres van de indiener en de datum bevatten.
  • Telefonische zienswijze: bel naar gemeente Wassenaar, telefoonnummer 14070. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Tags

AanbiedplaatsenGemeenteMinicontainersOntwerpbesluitenWassenaarZijbelading
Gerelateerde artikelen
Back To Top