Skip to content
Fotocredit: PR

Bijna geen kleren meer

Leo Bellekom
31 december 20232 minute read

We hebben bijna geen kleren meer, want we hebben alles in november weggegeven aan mensen met een klein inkomen en ook is er heel veel naar Oekraïne gebracht. Op zaterdag 16 maart organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar wederom een kledingbeurs. En we kunnen weer veel kleding gebruiken. Heeft u een moment om door uw kledingkast te gaan, heel graag. Breng uw kleding naar het Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2. Wij zijn iedere 1e woensdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig om kleding te ontvangen.

We hebben bijna geen kleren meer, ook in Wassenaar krijg ik dat bericht. Ik hoorde een Wassenaarse ouder gisteren nog zeggen: zelf heb ik weinig kleding, oké, maar dat ik voor mijn kinderen geen kleding kan kopen vind ik niet oké. Een andere ouder mompelde: mijn kinderen zijn uit hun zomerkleding gegroeid, de schoenen zijn te klein, een nieuwe jas zou ook heerlijk zijn. Dus, voer een goed voornemen direct uit: heeft u iets van kleding liggen voor die ander, breng het.

We hebben bijna geen kleren meer, geldt zeker voor de vluchtelingen uit de oorlogsgebieden. Zij hebben weten te overleven en komen zonder enige bezittingen in ter Apel aan. Na de ontvangst en selectiegesprekken komen een aantal van deze vluchtelingen direct door naar Wassenaar. Zij hebben helemaal niets, soms komen zij zelfs op blote voeten. Het is nog winter en we willen deze mensen heel graag warme kleding geven. Dus alles aan kleding wat warm maakt, is welkom.

We hebben bijna geen kleren meer…..heeft u daar vragen over of kunt u niet komen op woensdag 3 januari tussen 13.00 en 15.00 uur, bel  dan met Leo Bellekom, 0643265500. We vinden samen altijd een oplossing. Een ander helpen, die gedachte houden we heel 2024 vast. Dat wens ik u allen toe. 

Tags

Kleding gevraagdKledingbeursVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top