Skip to content
Fotocredit: BeSolar

BeSolar opent winkel voor verduurzaming in Wassenaar

BeSolar
2 januari 20242 minute read

BeSolar heeft op 27 december de nieuwste vestiging van BeSolar Store aan de Van Hogendorpstraat 131 in Wassenaar geopend. Deze opening markeert de 19e winkel van BeSolar in haar streven naar verduurzaming in Nederland. 

“De gemeente Wassenaar heeft een actief beleid om de klimaatdoelen zoals afgesproken in het klimaatakkoord te realiseren en werkt daarin samen met een groot aantal partners. Wij dragen daar graag aan bij. Iedereen is dan ook van harte welkom in onze BeSolar Store voor vrijblijvend advies op maat”, aldus Bram Klaassen (CEO BeSolar). 

Klanten kunnen in de BeSolar Store terecht voor deskundig advies en de aankoop van duurzame producten. Het assortiment omvat onder meer AEG en Longi zonnepanelen, hybride warmtepompen van merken als Remeha, Hitachi en Hisense, infraroodpanelen en slimme thuisbatterijen. 

BeSolar heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt met 19 winkels, verspreid over Zuid- en Noord-Holland. De onderneming heeft de ambitie om eind 2024 meer dan 40 winkels te hebben in de Randstad, alles in het teken van het versnellen van de verduurzaming in Nederland. 

BeSolar onderscheidt zich niet alleen door haar winkels, maar ook door eigen installatieteams en de BeSolar Academy, waar installateurs en adviseurs voortdurend worden bijgeschoold. Gevestigd in Schiedam en met 80 medewerkers streeft BeSolar voortdurend naar kwaliteit, wat onder meer blijkt uit certificeringen zoals InstallQ en Stek en de aansluiting bij garantiefonds SGZE. BeSolar is een trotse tak van Koolen Industries. 

Tags

BeSolarVerduurzamingWassenaarWinkel
Gerelateerde artikelen
Back To Top