Skip to content
Fotocredit: Emma Odijk

Wassenaar duikt massaal het nieuwe jaar in!

WZK Tri-Team
3 januari 20242 minute read

Op 1 januari 2024 werd er door het WZK Tri-Team en scouting De Paauw op het strand bij de Wassenaarse Slag de jaarlijkse Nieuwjaarsduik georganiseerd. Honderden Wassenaarders waren naar het strand gekomen om het nieuwe jaar te starten met een frisse duik in de Noordzee.

De organisatie met burgemeester Leendert de Lange (midden). Fotocredit: Emma Odijk

Om klokslag 12 uur blies Marc van de Kaa, namens de organisatie, op de toeter en stoven de deelnemers onder het toeziend oog van de vele toeschouwers, waaronder burgemeester de Lange, richting de waterkant. Hier hielden de leden van de Wassenaarse reddingsbrigade een oogje in het zeil, terwijl de waaghalzen kopje onder gingen om daarna zo snel als mogelijk het 7 graden koude water weer te verlaten en zich lekker op te warmen met een beker heerlijke warme chocolademelk die de scouts van Scouting de Paauw hadden bereid. De weergoden waren de Nieuwjaarsduik, net als vorig jaar,  goed gezind. Met een flinke bries, maar ook een zonnetje, was dit weer een mooie start van het jaar 2024! De organisatie wil via deze weg de Wassenaarse reddingsbrigade, de gemeente Wassenaar, en de vele vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement wat niet meer weg te denken is op 1 januari in Wassenaar.

U kunt dit jaar verder sportief  doorzetten en deel nemen aan de Start to Run cursus die vanaf 13 januari zal plaatsvinden, gegeven door ervaren trainers van het WZK Tri-Team. U leert hier om op een goede manier hard te lopen en veel plezier te beleven aan de loopsport, samen met de andere deelnemers van de cursus. Zaterdag 6 januari is een proeftraining waarbij u van harte welkom bent. Kijk op www.tri-team.nl voor de details. Bij Scoutinggroep de Paauw worden nog vrijwilligers gezocht om met de scouts mooie avonturen te beleven! Heeft u interesse kijk dan op www.scoutingdepaauw.nl  Het WZK Tri-Team en scoutinggroep de Paauw wensen u een voorspoedig 2024!

Tags

NieuwjaarsduikScouting de PaauwWassenaarWassenaarse SlagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top