Skip to content
Fotocredit: PR

Repair Café Wassenaar 10 januari

Repair Cafe
5 januari 20242 minute read

Op 10 januari bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar met uw kapotte spullen. We repareren bijvoorbeeld kleding, klein houtwerk, lampen, radio/cd-spelers, stofzuigers, waterkokers, tuinmachines. “Waardeer het, repareer het!”, goed voor uw spullen en goed voor het milieu!

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren vanaf 13.30 en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de gezellige klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt na afloop gewaardeerd.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Het Repair Café is elke 2e woensdagmiddag van de maand, de volgende keer op14 februari.

Repair Café Wassenaar 10th January

Make your contribution to sustainability and come to our Repair Café Wassenaar: we repair e.g. clothes, small woodwork, or appliances like a lamp, water boiler, radio/cd player, vacuum cleaner. You’ll find us at the venue of the Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. You’re welcome to deliver your item at the front desk from 1.30 pm onwards and collect it there between 3.30 and 4 p.m., or to wait for the reparation at our clients café table. A voluntary contribution to our costs afterwards (e.g. E5) is appreciated.

If you have any questions regarding a possible reparation you can contact the RC coordinator Mechteld Nije at repaircafewassenaar@gmail.com. The Repair Café is held every 2nd Wednesday afternoon of the month. Next date: 14 February.

Tags

Geef spullen een tweede kansRepair CafeRepair serviceReparatiesustainabilityWaardeer het repareer hetWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top