Skip to content
Fotocredit: Blauw-Zwart

Terugblik 2023 Walking Football bij Blauw-Zwart

Rksv Blauw-Zwart/Jos van Veen
6 januari 20242 minute read

Het was weer een jaar vol activiteiten voor WF Blauw-Zwart. Het wandelend voetbal kent geen zomer- en winterstop. Kortom we gaan het hele jaar door.

De groep bestaat momenteel uit 24 leden. Elke vrijdagmiddag staan er tussen 16 en 20 liefhebbers op het veld. Na een warming-up en wat bal- en trapoefeningen beginnen we aan partij wandelend voetbal. We sluiten de middag af met een drankje in de kantine. Bij verjaardagen, geboorte kleinkinderen en andere feestelijkheden wordt er getrakteerd op een drankje of een stuk cake/gebak. Ondergaat gaat men een operatie of is men langdurig geblesseerd dan wordt er vanuit de groep een fruitmand geregeld. Door weersomstandigheden hebben we in 2023 twee keer gebruik gemaakt van de sporthal. In februari hadden we een tennisclinic bij tennisvereniging “De Oude Eik”.

Sommigen konden een aardig tennisballetje slaan. In april werd er deelgenomen op twee voetbaltoernooien. Bij SEV werd de eerste plaats behaald en bij VVSB een verdienstelijke vierde plaats van de twaalf deelnemers. In mei werd er met een team deelgenomen aan het volleybaltoernooi bij WVV. Hier werd een mooie tweede plaats behaald in de poule recreanten. Tevens stelde we ons beschikbaar voor de week van de ontmoeting (om eenzaamheid tegen te gaan). Op 1 december 2023 zijn door Fit in Wassenaar filmopname gemaakt door een professioneel camerateam.

Tijdens de opname hing zelf een drone boven ons hoofd. We voelden ons even sterren. De opname moeten nog getoond worden. Op 29 december hebben we het jaar afgesloten met het onderlinge oliebollentoernooi. De overheerlijke oliebollen werden door de SBZ aangeboden. Ook in 2024 zijn we elke vrijdagmiddag actief vanaf 15:00 uur en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 55 jaar en ouder.

Heb je zin om aan te sluiten bij deze gezellige en sociale club kijk dan op de website van Blauw-Zwart onder het kopje Voetbal – Walking Football. Hier vind je de nodige info.    

Tags

Blauw-ZwartTerugblikVoetbalWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top