Skip to content
Fotocredit: PR

Laat gratis jouw woning scannen op warmtelekken – update

De Groene Meent
11 januari 20242 minute read

In 2021 zijn met behulp van warmtebeeldcamera’s al meer dan 350 woningen verspreid door heel Wassenaar gescand. Veel bewoners zagen op die manier dat warmte weglekte door gebrekkige isolatie. Om nog meer mensen inzicht te geven in de mate van isolatie van hun woning biedt de Groene Meent dit wederom aan.

Fotocredit: PR

Onze vrijwilligers kunnen in circa 15 minuten tijd uw woning van buitenaf op de foto zetten. De foto’s laten zien van waaruit uw huis warmte weglekt en krijg je naderhand toegestuurd. Het laten maken en ontvangen van de foto’s is gratis en vrijblijvend.

Om jouw woning aan te melden voor warmtebeeldfoto’s kunt u een mail sturen naar onderstaand mailadres onder vermelding van uw naam en huisadres. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Afspraken vinden altijd in de avond plaats en zullen worden gepland tussen 29 januari en 11 februari 2024.

Mocht je willen helpen met het scannen van de woningen dan kun je eveneens een mail sturen naar onderstaand mailadres.

Groene Meent Wassenaar

Mailadres: isolatie@groenemeent.nl

UPDATE: Vanwege het hoge aantal aanmeldingen in korte tijd is aanmelden helaas niet meer mogelijk. Mocht er een extra ronde worden georganiseerd dan volgt nader bericht.

Tags

De Groene MeentWarmtelekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top