Skip to content
Fotocredit: PR

Komende zondag Nieuwjaarsconcert Excelsior

Muziekvereniging Excelsior
11 januari 20242 minute read

Komende zondag, de tweede zondag van januari, staat het traditionele nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Exclesior weer voor de deur. Het belooft weer een spetterend Nieuwjaarsconcert te worden waarbij het nieuwe jaar met een toast en oliebol wordt ingeluid!

De solist dit jaar is klarinettiste Moniek Verhijden. Moniek begon haar muzikale carrière bij Harmonie St. Joseph Nederweert op 10-jarige leeftijd. Daarna studeerde zij klarinet aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam, waar zij studeerde bij Arno Piters, Leon Bosch en Koen Cuijpers. Tijdens haar studie nam ze deel aan diverse tournees met o.a. het Nederlands Studenten Orkest en het VU-Orkest. Ook volgde ze diverse masterclasses in binnen- en buitenland.

Moniek was soloklarinettiste bij het SymCo in Breda en werkzaam als docent en gastdocent. Tevens is ze veelgevraagd remplaçant bij defensieorkesten. Daarnaast verzorgt ze diverse gastoptredens in binnen- en buitenland.

Onder begeleiding van Excelsior voert Moniek de boventoon in enkele stukken, zoals ‘Viktor’s Tale’, een geweldig muziekstuk bekend van de film The Terminal.

Daarnaast speelt Excelsior enkele werken uit bekende musicals!

Zoals elk jaar zullen er twee concerten worden gegeven. De aanvangstijd van de concerten is 13:00 en 16:00 uur. Kaarten voor het concert kosten € 15,- per stuk en zijn te koop bij Boekhandel de Kler in de Langstraat te Wassenaar, te bestellen via eventbrite.nl of door deze QR-code te scannen

Tot ziens op 14 januari in Theater Warenar!

Tags

muziekvereniging ExcelsiorNieuwjaarsconcertTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top