Skip to content
Fotocredit: YMCA Wassenaar

YMCA Zomerkamp 2024

YMCA Wassenaar
15 januari 20242 minute read

Ook dit jaar krijgt YMCA Wassenaar de beschikking over het schitterende kampterrein in Nunspeet. Sinds 1977 organiseren ze voor alle kinderen in Wassenaar en omstreken een zomerkamp. Ze hebben de beschikking over kamphuis ‘Guithégro’. Voor het gebouw zetten ze de tenten op als slaapplaats voor de kinderen en naast het gebouw ligt een kampvuurplaats. De omgeving van het kampterrein ligt aan de noordrand van de Veluwe. Dit alles zijn ingrediënten om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

Eén van die opgezette tenten wordt jouw thuis. De tent mag je helemaal zelf inrichten met je vrienden of vriendinnen. Om de tenten netjes te houden is er elke dag tentinspectie, waarbij de leiding nakijkt of alles ook daadwerkelijk opgeruimd is in je tent. Het eten en drinken zal worden verzorgd door een kok, welke zorgt dat het eten klaarstaat op vastgestelde tijden. Na de lunch volgt het rustuurtje. Hierin kunnen de kinderen een boek lezen, binnen een spelletje doen of gewoon gezellig chillen bij elkaar. Er wordt extra aandacht besteed aan goede maaltijden. Hierbij wordt gelet op verse producten. Het brood gekocht bij een goede bakker en het vlees bij een keurslager. De kinderen worden allemaal tegelijk gewekt. Ze kunnen zich wassen bij de wasbakken. Hierna volgt de dagopening bij de vlaggenmast. Hier wordt een gedicht voorgelezen of een verhaaltje verteld. Daarnaast zal er worden gezongen uit het YMCA-liedboekje.

Veel renspelletjes zullen worden uitgevoerd op het schitterend heuvelachtige heidebied dicht bij het kampterrein. Maar er staan ook creatieve uurtjes en andere leuke spelletjes rond het kampterrein op het programma. Natuurlijk mag een kampvuur en bezoek aan het zwembad niet ontbreken. Het programma gedurende het kamp is voor jou bedacht door enthousiaste vrijwilligers. Die hebben er net zo veel lol in als jij.

YMCA Wassenaar heeft 47 jaar ervaring met het organiseren van kampen. Dat is een gerust idee voor je ouders en de garantie voor een topweek voor jou. Bij de kampprijs zit alles inbegrepen met o.a. vervoer per touringcar. Het kamp vindt plaats gedurende de eerste week van de zomervakantie van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli 2024. De kosten bedragen € 160,-. Indien u in aanmerking wil komen voor een korting op de kampprijs vanuit een jeugdfonds, dan kunt u contact opnemen met het YMCA Wassenaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website ymcawassenaar.nl of mail naar ymcawassenaar@planet.nl

Tags

InschrijvenKinderactiviteitenWassenaarYMCA WassenaarZomerkamp 2024
Gerelateerde artikelen
Back To Top