Skip to content

Vrijwilligerscentrale Wassenaar: Goede voornemens

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
16 januari 20242 minute read

Met de jaarwisseling achter de rug kijken we terug op wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en maken we nieuwe plannen voor het komende jaar. Wat hebben we als VCW een prachtig jaar achter de rug. Het jaar waar we als vrijwilligersorganisatie ons 40ste jaar vierden. Een jaar met veel maatschappelijke impact en vele sociale initiatieven. Na de gezellige koningsmarkt hebben we een spectaculaire Beursvloer Wassenaar 2023 neergezet. Mooie matches werden gemaakt met een enorme maatschappelijke impact. Daarna hadden we een groots Vrijwilligersfestival georganiseerd met een optreden van Joep van Deudekom en Rob Urgert, diverse funworkshops en een waanzinnig eindfeest met onze eigen Wassenaarse DJ’s voor alle vrijwilligers in Wassenaar! Op de dag van de vrijwilliger hadden we maar liefst 25 vrijwilligers in de bloemen gezet om hen extra te bedanken voor hun inzet als vrijwilliger.

Ons voornemen is om van 2024 net zo’n fantastisch jaar (of nog beter!) te maken. Zo willen we in 2024 ook weer een gezellige koningsmarkt neerzetten. Willen we de vrijwilligers in Wassenaar weer leuke funworkshops en cursussen aanbieden,  plannen
we in het najaar een congres over vrijwilligerswerk en nog veel meer.

Natuurlijk hopen wij ook dat alle inwoners van Wassenaar zich weer vrijwillig inzetten. Zo maken we van Wassenaar een fijnere en sociale gemeente om in te wonen. 

Doe jij nog geen vrijwilligerswerk? Kom gerust langs op ons kantoor aan de Van Heeckerenstraat 2. Op maandag en donderdag zitten onze consulenten klaar van 10.00 tot 12.00 uur om al jouw vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden en dat leuke vrijwilligerswerk voor je te vinden.

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VCWVrijwiligerswerkVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top