Skip to content

Wegencategoriseringsplan 2023 Wassenaar vrij voor inspraak

16 januari 202443 second read

Het wegencategoriseringsplan geeft inzicht in de functie en snelheid van de verschillende wegen in Wassenaar. Afhankelijk van de keuze voor de functie en snelheid van een weg, bepalen we de inrichtingskenmerken. Hiermee wordt het wegencategoriseringsplan leidend voor de keuzes bij de inrichting van een weg. 

De gemeenteraad heeft het ontwerp-wegencategoriseringsplan vrijgegeven voor inspraak. Het plan is in te zien via www.wassenaar.nl/wegencategoriseringsplan. Ook ligt het plan ter inzage op het op het gemeentehuis, Johan de Wittstraat 45, 2242 LV Wassenaar. 

Wilt u reageren op het plan? Van 15 januari 2024 tot 26 februari 2024 is het mogelijk een zienswijze in te dienen. Dit kan schriftelijk via bovenstaand adres of per email via: wegencategoriseringsplan@wassenaar.nl

De ingekomen zienswijzen worden (geanonimiseerd) toegestuurd naar een burgerberaad. Het burgerberaad zal vervolgens een advies uitbrengen aan de gemeenteraad. Meer informatie over het wegencategoriseringsplan leest u op www.wassenaar.nl/wegencategoriseringsplan.

Tags

GemeenteInspraakWassenaarWegencategoriseringsplan
Gerelateerde artikelen
Back To Top