Skip to content

De Wassenaarse dorpskern wordt vernieuwd

18 januari 20242 minute read

Goed nieuws voor Wassenaar! De dorpskern wordt vernieuwd en toekomstbestendig gemaakt. Afgelopen dinsdag keurde de gemeenteraad het plan hiervoor goed. Na zeven jaar praten en plannen gaan we straks echt tot uitvoering over. De VVD is blij met dit besluit.

Toekomstbestendig

Gezellige pleinen, terrassen en winkels waar kwaliteit en service voorop staan. De straten worden opgeknapt, leegstand wordt aangepakt en er komen meer bankjes en groen. Het dorp wordt een aantrekkelijke ontmoetingsplek om te winkelen en te vertoeven. Nu én in de toekomst. Dat is fijn voor inwoners en biedt perspectief aan ondernemers. We laten ons dorp niet inslapen, maar geven met dit plan een geweldige impuls aan de leefbaarheid en de lokale economie. 

Daadkracht

Met dit belangrijke besluit is de Wassenaarse VVD vastberaden om de beloften aan haar kiezers waar te maken. De vernieuwing van de dorpskern is één van de speerpunten in ons verkiezingsprogramma. Samen met onze coalitiegenoten hebben we deze mijlpaal behaald. Het is nu tijd om de handen uit de mouwen te steken, samen verder te werken en Wassenaar weer de bloeiende dorpskern te geven die zij verdient.

Graag spreken wij op deze plek nogmaals onze dank uit aan de ondernemers en pandeigenaren die altijd hun steun hebben getoond en op vrijwillige basis aan dit plan bijdragen. 

Fotocredit: PR

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top