Skip to content
Fotocredit: PR

Een spekje voor een gesprekje op het Adelbert College

Adelbert College
19 januari 202455 second read

Je vervelen zonder mobiel in de pauze? Niet op het Adelbert!

Fotocredit: PR

Op 18 januari is er een proefdag zonder mobieltjes georganiseerd met alle gezelligheid die daarbij hoort: tafeltennis, tafelvoetbal,Triominos, kaarten en….leuke gesprekken. Met als beloning lekkere spekjes.

De leerlingen moesten hun telefoons de hele dag thuis of in hun kluisje laten. Dat een groep leerlingen ervoor koos om de pauze buiten met hun mobiel door te brengen, mocht de pret niet drukken. De sfeer was buitengewoon gezellig! Want wat is er nou leuker dan lekker kletsen, een spelletje doen of buiten voetballen? Verbinding zoeken met elkaar is nog nooit zo makkelijk geweest.

Het beleid omtrent het verbod van mobieltjes houdt ook het Adelbert bezig. De proefdag had als doel te ontdekken wat de voordelen zonder mobieltjes zijn en welke praktische bezwaren een verbod met zich meebrengt. Na een evaluatie van deze dag zullen medewerkers en leerlingen om de tafel gaan om verdere afspraken te maken over het telefoonbeleid op school. Wordt vervolgd…. Één ding is echter duidelijk: voor een goede sfeer op het Adelbert College hebben leerlingen en medewerkers genoeg aan elkaar!

Tags

Adelbert CollegeGeen mobieltjesMobieltjes uit leren aanProefdagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top