Skip to content
Fotocredit: PR

Voorschotense Kunstkring opnieuw te gast bij de Kunstgroep Wassenaar in de Molen

Kunstgroep Wassenaar
20 januari 20242 minute read

Voorzitter Otto Altmann van Kunstgroep Wassenaar stimuleert grensoverschrijdende exposities in de Molen. Nu voor de tweede keer kunnen  leden/kunstenaars van de Voorschotense Kunskring hun prachtige creaties exposeren.

Aan de expositie in de molen nemen deel:  Ella van Elck, Maria Starke-Milkó, Fanny Mazure, Babs Heutink-van Leeuwen, Marian Smit, Cobi Nieuwstad, Jacqueline van der Grijn, Ben Jansen, Harald Berends, Hans Spinnler, Lucy de Kruijf, Alice Zitman, Ina Versteeg, Sonja Kamp, Ilhan Yildirim en Derya Demirtas. 

Zij exposeren tot en met 11 februari  opnieuw in molen De Windlust in het centrum van Wassenaar. Kunstgroep Wassenaar, de vaste gebruiker van deze galerie, was opnieuw bereid ons gastvrijheid te verlenen. Voorschotenaren kunnen nu dus naar Wassenaar trekken als ze nieuwe hoogwaardige kunst van de eigen kring willen zien. En Wassenaarders kunnen in eigen dorp komen kijken naar creaties uit de buurgemeneente Voorschoten.

Ben Jansen: “De officiële opening was op zaterdag 13 januari om 16 uur. Aansluitend hief men het glas op een nieuw jaar met hopelijk gunstige ontwikkelingen in artistiek en organisatorisch opzicht. De hoop is nog altijd gevestigd op nieuwe expositiemogelijkheden in het Ambachts- en Baljuwhuis, de plek waar we decennialang op de zolders terecht konden. De in december door degemeenteraad aangenomen toekomstvisie biedt daartoe ook alle gelegenheid.”

De expositie van de Voorschotense kunstenaars is t/m zondag 11 februari te bezoeken in de galerie in de molen aan het Molenplein 10a in Wassenaar. Op vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00 uur

Tags

ExpositieKunstgroep WassenaarVoorschotenVoorschotense KunstkringWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top