Skip to content
Afbeelding ter illustratie. Fotocredit: wiki.ovinnederland.nl/Creative Commons

Uitnodiging inloopsessie route buslijn 43 bewoners Van Cranenburglaan en Anemonenweg

22 januari 20242 minute read

Graag betrekken we de bewoners en belanghebbenden bij de besluitvorming over de route van lijn 43 langs de Van Cranenburglaan & Anemonenweg. We organiseren daarom een inloopsessie op donderdag 25 januari van 19.00 tot 21.00 uur. De inloopsessie vindt plaats op het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar. Naast ambtenaren Verkeer van de gemeente en de wethouder Verkeer is  ook vervoersdienst EBS aanwezig om uitleg te geven op deze avond. 

Doel inloopsessie

Wij nemen u mee in wat we met de input van bewoners hebben gedaan na een eerdere inloopavond in augustus 2023. Ook geven we graag meer informatie over de alternatieve oplossing. Uitgangspunt hierbij is dat veiligheid altijd voorop staat. 

Achtergrond

Vanaf 21 augustus 2023 rijdt buslijn 43 tijdelijk in beide richtingen door de Anemonenweg. De halte Ter Weerlaan is daardoor tijdelijk vervallen. Ook de bestaande route van buslijn 43 via de Van Cranenburchlaan en Violierenweg is tijdelijk komen te vervallen. Dit komt omdat de route geschikt gemaakt werd voor langere (gelede) bussen. 

Alles op een rij

•    Inloopsessie buslijn 43 voor bewoners en belanghebbenden Van Cranenburglaan en Anemonenweg
•    Wanneer: donderdag 25 januari
•    Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
•    Locatie: het gemeentekantoor, de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar

Wilt u zich aanmelden?  

Dat kan door een mail te sturen naar verkeer@wassenaar.nl. Ook vragen kunt u daar stellen. We zien u graag op de inloopavond. Tot dan!

Tags

AnemonenwegBuslijn 43GemeenteInloopsessieUitnodigingVan CranenburglaanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top