Skip to content
De winnaars van de Wassenaarse Cultuurprijs editie 2023. Fotocredit: PR

Pauw Wow Show 2024: Meld je aan en win 500 euro!

Stichting Wassenaarse Cultuurprijs
25 januari 20242 minute read

Doe weer mee met de Kunstwedstrijd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in Wassenaar en maak kans op 500 Euro voor je groep, klas of team! Het thema voor editie 2024: Ik vind je speciaal!

Wie maakt voor jou het verschil? Wie vindt jij speciaal? Wie is jouw held? Wie wil jij in de spotlights zetten?

Woon je in Wassenaar of zit je hier op school? Verras ons op kunstzinnige wijze met jouw eerbetoon aan iemand die jij speciaal vindt.

Wie is het die jou op de een of andere wijze vandaag houvast, moed of kracht geeft. Tegen wie kijk je op? Van wie heb je iets waardevols geleerd? Over wie heb je leuke herinneringen? Wie bewonder je en zou je voor een dag willen zijn? Bij wie kan jij terecht? Wie troost jou? Met wie of wat voel je je verbonden?

Teken, schilder, maak een collage, een foto of een filmpje, een standbeeld of ander 3D beeld binnen het thema. Een combinatie van beeld en tekst en/of eigen gecomponeerd muziekstuk kan natuurlijk ook.

Je kunstwerk met aanmeldingsformulier kan je vanaf 1 februari 2024 t/m 2 mei 2024 inleveren bij de balie van de Bibliotheek te Wassenaar.

Het aanmeldingsformulier kun je verkrijgen bij de bibliotheek maar je kunt hem ook vinden en uitprinten via onze website: www.wassenaarsecultuurprijs.nl

Van 2 t/m 14 juni 2024 zijn alle kunstwerken te bewonderen tijdens de tentoonstelling “Eregalerij” in de Wassenaarse Molen.

Een deskundige jury zal, evenals andere jaren, de werken beoordelen en de prijs uitreiken op 15 juni 2024 tijdens een feestelijke ceremonie in Raadhuis De Paauw.

Nadere informatie over expositie en programmering volgen nog. Dit is een initiatief van Stichting De Wassenaarse Cultuurprijs. Zie ook: www.wassenaarsecultuurprijs.nl

Tags

AanmeldenBasisschoolleeftijdIk vind je speciaalKinderenWassenaarWassenaarse Cultuurprijs
Gerelateerde artikelen
Back To Top