Skip to content
Afbeelding ter illustratie. Archieffoto. Fotocredit: SMOW

Een beetje leuk ouder worden – Een interactieve presentatie van Wies Verbeek

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
26 januari 202448 second read

Veel mensen zijn geïnteresseerd in tips en informatie over gezondheid, fit zijn en er goed uit blijven zien. Wat kun je doen om een bolle rug te voorkomen? Wat werkt echt tegen rimpels? Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en welke oefening is nou het beste voor je botten? Op al die vragen zoekt Wies Verbeek, healthy aging journalist, antwoord.

Op donderdag 22 februari spreekt Wies Verbeek in Theater de Warenar over gezond ouder worden. Welke tips en tricks raadt zij aan na haar omvangrijke onderzoek in haar boek ’n Beetje Leuk Ouder Worden?

De avond wordt vergezeld door muziek van Haags fenomeen Kees Kingsize. De muzikant beheerst vele muziek stijlen en kenmerkt zich door het hoge Swing-gehalte. Swing en Blues gegarandeerd met Kees Kingsize!

Waar: Theater de Warenar, Kerkstraat 75 Wassenaar
Wanneer: Donderdag avond 22 februari
Tijd: 18.45 inloop. Programma van 19.00 – 20.00
Kosten: Toegang is helemaal gratis!

Kom je ook?
Je kunt je aanmelden door de bellen of te mailen naar: (070) 5112226 of info@smowassenaar.nl.

Tags

Een beetje leuk ouder wordenInteractieve presentatieSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarTheater WarenarWassenaarWies Verbeek
Gerelateerde artikelen
Back To Top