Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Vanaf 4 februari werkzaamheden Sijtwendetunnel

27 januari 20242 minute read

Rijkswaterstaat start vanaf zondag 4 februari met het vervangen van verlichting in Sijtwendetunnel (N14) in Leidschendam-Voorburg. In deze periode zijn er verschillende afsluitingen. 

Rijkswaterstaat verwacht dat de werkzaamheden per rijrichting 7 weken duren. De werkzaamheden vinden plaats van zondagavond 21.00 uur tot zaterdagochtend 06.00 uur. In de rest van het weekend blijven de tunnels open in verband met de bereikbaarheid van de Mall of the Netherlands. 

Voor de werkzaamheden wordt steeds 1 van de 3 tunnels in 1 rijrichting afgesloten. Zo hoeven de tunnels niet tegelijkertijd dicht. De kruispunten tussen de tunnels blijven open voor het verkeer. Rijkswaterstaat start met de tunnelbuizen richting Den Haag. Daarna volgen die richting de A4.

Planning werkzaamheden

Bekijk de projectpagina N14: vervanging verlichting Sijtwendetunnel(externe link) voor alle informatie over de planning en meer informatie over de werkzaamheden.

Advies aan weggebruikers

  • Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie;
  • Houd rekening met extra reistijd;
  • Pas uw reisgedrag aan om vertraging door de werkzaamheden te vermijden: reis buiten de spits, maak gebruik van het openbaar vervoer of de fiets of kies een andere route;
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden langs de weg;
  • Houd uw navigatiesysteem in de gaten voor actuele informatie over reistijd en omleidingen.

Tags

GemeenteRijkswaterstaatSijtwendetunnelWassenaarWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top