q Veteranenvoetbal in optima forma - Wassenaarders.nl Skip to content
Fotocredit: RKSV Blauw-Zwart

Veteranenvoetbal in optima forma

RKSV Blauw-Zwart
27 januari 202453 second read

Op zaterdag 13 Januari vertrokken de Veteranen 1 van Blauw-Zwart naar het Sportpark De Verademing, thuishaven van REMO.

In vergelijk met andere clubs in de regio was de hartelijke sfeer inderdaad een verademing!

De kantine was bij aankomst al gezellig knus en heerlijk ruikend naar de specialiteiten van de kok. De wedstrijd was, zoals het hoort op ons niveau, vooral sportief. Met het nodige fanatisme, maar altijd respectvol en ruimte voor een dolletje. De eindstand was 1-1. Wellicht een gestolen puntje voor de Blauwen, maar dat was van ondergeschikt belang. Deze wedstrijd stond namelijk in het teken van de derde helft volgens de ‘REMO-way’. Aan een lange tafel, waar we gebroederlijk bij elkaar zaten, gevuld met de nodige kratten bier en flessen Bacardi, mochten we genieten van de kunsten van eerder genoemde kok. Een heerlijk pittige rijst met kip en voor de echte die-hards nog een gevaarlijk sausje erbij werd voor ons geserveerd. Een gezellig muziekje maakte het geheel af.

Een mooie ervaring voor ons allen. REMO, dank voor jullie gastvrijheid en verwennerij! Tot snel op De Schulpwei!

Blauw-Zwart Veteranen 1

Tags

RKSV Blauw ZwartVeteranenvoetbalVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top