Skip to content
Bibliotheek Voorschoten Wassenaar

Deze week in bibliotheek Voorschoten – Wassenaar

Bibliotheek Voorschoten - Wassenaar
28 januari 20243 minute read

Januari en februari staan in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar in het teken van goede voornemens en een frisse start. Om je daarbij te helpen, staat er weer veel moois op het programma voor de komende week. Kom je ook?  

Verteltheater Nooit Genoeg

Fotocredit: PR

Zondag 28 januari, 10.30 en 13.00 uur

Duik tijdens De Nationale Voorleesdagen in de betoverende wereld van Verteltheater Nooit Genoeg. Meesterverteller Niels Brandaan Cotterink laat alle kinderen (en ouders) aan zijn lippen hangen met zijn verhaal over verandering, hoop en liefde.

Zondag 28 januari, 10.30 uur Bibliotheek Wassenaar
Zondag 28 januari, 13.00 uur Bibliotheek Voorschoten
Toegang € 7,50 | Leeftijd vanaf 4 jaar
Bestel tickets

Cursus iPhone/iPad voor beginners

Dinsdag 23 en 30 januari, 14.00 uur

In deze cursus leer je apps installeren en verwijderen, surfen op internet, mailen, de belangrijkste instellingen en foto’s maken. En natuurlijk ook hoe je veilig omgaat met je persoonsgegevens. Je krijgt les van een ervaren docent waarbij er veel ruimte is voor vragen en oefenen. Breng wel je eigen iPad of iPhone mee. Deze cursus is bedoeld voor beginners.

Dinsdag  30 januari, 14.00 – 16.00 uur Bibliotheek Voorschoten
Bestel tickets

Het Digitaal Spreekuur helpt!

Fotocredit: PR

Loopt je laptop steeds vast? Of krijg je allemaal rare mailtjes van afzenders die je niet kent? Onze vrijwilligers staan voor je klaar om schoon schip te maken op je computer, smartphone, tablet/iPad of laptop. Neem zover mogelijk de apparaten én inloggegevens mee.

Tickets aan de balie of via obvw.nl/filmhuis

Dinsdag 30 januari 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Voorschoten
Dinsdag 30 januari 14.00 – 16.00 uur in Bibliotheek Wassenaar
Aanmelden niet nodig


Voorleesontbijt in de bieb

Voorlezen is leuk én belangrijk. Als afsluiter van de Nationale Voorleesdagen organiseert Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar daarom een voorleesontbijt. We lezen voor uit het Prentboek van het Jaar: Help! Een verrassing!. Een hartverwarmend verhaal over vriendschap en verrassingen. Kom je ook met je (klein)kind?

Zaterdag 3 februari 9.30 uur in Bibliotheek Voorschoten en Bibliotheek Wassenaar
Ontbijt € 3,50 | Leeftijd 2-6 jaar
Bestel tickets

Filmhuis Wassenaar

Datum – Tijdstip – Film

za 27 jan 20:00 The Old Oak

zo 28 jan 15:00 Neem Me Mee

ma 29 jan 20:00 The Old Oak

di 30 jan 14:00 Neem Me Mee

do 1 feb 13:30 Filmclub

vr 2 feb 20:00 The Old Oak

za 3 feb 20:00 Neem Me Mee

4 februari: speciale vertoning Human Forever

Hoe gaan we om met dementie? In de film Human Forever zoeken Teun Toebes en filmmaker Jonathan de Jong naar de antwoorden op deze vraag. Op zondag 4 februari is het duo in het Filmhuis Wassenaar en vertellen ze aan journalist Elles de Bruin (Omroep Max, de podcast De Toekomst is Grijs) over hun bijzondere film.

Zondag 4 februari om 15.00 uur en 19.30 uur. Overige vertoningsdata: wo 7, za 10, ma 12, di 13 en vr 16 februari.

Human Forever. Fotocredit: PR


Tags

ActiviteitenBibliotheek Voorschoten WassenaarFilmhuis WassenaarOBVWProgrammaVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top