Skip to content
Foto ter illustratie. Archieffoto. Fotocredit: TC de Kampioen

Toerclub De Kampioen: groei en verjonging!

Toerclub De Kampioen
31 januari 202451 second read

Op zondag 21 januari jl. hield Toerclub De Kampioen, de Toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en omstreken, haar Nieuwjaarsreceptie, mede in het kader van het lustrum van de vereniging.

De bijeenkomst bij Groen Geel in Wassenaar kende weer de gebruikelijk hoge opkomst van de leden. In zijn toespraak keek de voorzitter kort terug op de vele mooie ritten in 2023 en ging in op het lustrum programma het komende jaar zoals een fietsclinic; bijzondere fietstochten en de familie barbecue.

Ook over de agenda voor 2024 was de voorzitter zeer te spreken. Met elke week vijf ritten, dus ruim 250 per jaar!, waarvan ieder weekend twee starts vanuit Wassenaar (Zwembad Het Sterrenbad) en drie starts vanuit Voorschoten (sportinstituut Goederaad) op dinsdag, woensdag en donderdag; de keuze uit vier groepen met verschillende snelheden en een driedaags verblijf in de Voerstreek te België zal de toestroom van nieuwe leden naar verwachting ook dit jaar bijdragen aan een forse uitbreiding en verjonging van het ledenbestand.

Meer informatie over deze actieve en springlevende vereniging vindt u op www.tcdekampioen.nl

Tags

NieuwjaarsreceptieTC De KampioenTerugblikVooruitblikWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top