Skip to content
Fotocredit: NL Doet

NL Doet op 15 en 16 maart

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
1 februari 202454 second read
Fotocredit: PR

Vrijwilligersorganisaties opgelet! Heb jij al je activiteit aangemeld op NLdoet.nl? Op 15 en 16 maart gaat de grootste vrijwilligersactie van Nederland weer van start. Jouw project, dat misschien al een tijdje op de plank ligt, kan nu eindelijk van de grond komen.

Of wat dacht je van extra helpende handjes op die dag.
NLdoet zet die dag vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om het verschil te maken. De eerste organisaties hebben hun activiteiten al aangemeld. Zo wil je Jan Baptistschool de pleinen groener te maken en weer netjes. De Plataan wil de tuin opknappen en YMCA Wassenaar wil het clubhuis opknappen en de tafels en werkbladen van een nieuwe verflaag voorzien. Naast deze activiteiten kunnen er nog wat activiteiten bij. Dus als jouw organisatie gebruik kan maken van vrijwilligers deze dagen, meld dan nu je activiteit aan.  

Is jouw activiteit nog niet klaar of wil je eerder beginnen dan 15 of 16 maart? Meld dan je activiteit aan op www.wassenaardoet.nl. De site voor projectmatig en flexibel vrijwilligerswerk!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

NLdoetVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top