Skip to content
Marian Smits Schaduwbloemen II, één van de intrigerende kunstwerken, die nog tot en met zondag 11 februari te zien zijn in Molen Windlust in Wassenaar. Fotocredit: PR

Laatste weekend kunstexpositie in de Wassenaarse molen

Voorschotense Kunstkring
5 februari 202443 second read

Alleen op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 februari kunt u tussen 14 en 17 uur nog komen kijken naar de expositie van 16 leden van de Voorschotense Kunstkring (VKK) in Molen Windlust, Molenplein 10 A in Wassenaar. De heel gevarieerde tentoonstelling van hangende en staande beeldende kunst, die al veel bezoekers trok, wordt zondagmiddag om 17 uur afgesloten. Kopers kunnen dan ook hun aanwinsten afhalen en veel van de kunstenaars zijn bij de sluiting aanwezig en graag bereid een toelichting te verstrekken bij de werken die zijn verkocht of weer terug gaan.

De VKK is Kunstgroep Wassenaar, (KGW), die de galerie in de molen beheert, erg dankbaar voor de geboden mogelijkheid om daar te exposeren. En men ziet al weer uit naar medio september, wanneer men daar opnieuw een tentoonstelling mag inrichten. In de tussenliggende tijd organiseert KGW exposities met werken van eigen leden. Kijk daarvoor regelmatig op www.kunstgroepwassenaar.nl.

Tags

ExpositieGalerie in de MolenKunstgroep WassenaarVoorschotense KunstkringWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top