Skip to content
Cybercriminaliteit vormt een ernstig probleem. Wassenaarse ondernemers kunnen zich hiertegen leren wapenen op donderdagavond 7 maart in De Warenar Fotocredit: PR

Ondernemers leren zich wapenen tegen cybercriminaliteit – Op donderdagavond 7 maart in De Warenar

Ondernemend Wassenaar
5 februari 202453 second read

Twee op de vijf MKB-ers krijgen jaarlijks te maken met cybercriminaliteit en de helft daarvan lijdt daardoor schade! De gevolgen kunnen klein maar ook dramatisch zijn tot een faillissement aan toe. Daarom organiseren Ondernemend Wassenaar en het Centrummanagement in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen (PVO) op donderdagavond 7 maart in De Warenar een informatieavond over cybersecurity. Want men kan zelf heel veel doen om dat te voorkomen.

Tijdens de avond, waaraan voor de deelnemers geen kosten zijn verbonden en die om 18 uur begint met een inloop met Indische maaltijd komen een ervaringsdeskundige en cybersecurity experts van PVO en Politie aan het woord en kan men ook eigen ervaringen delen onder leiding van dagvoorzitter Pieter Cobelens, voormalig directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. De avond wordt met een netwerkborrel besloten. Elke ondernemer uit het dorp is welkom.

Aanmelden kan per email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. In uw email de naam van uw bedrijf vermelden en de namen van de personen, die u opgeeft. Maximaal 2 per bedrijf. Doe het wel snel, want het aantal deelnemers is beperkt tot 100 en vol=vol.

Tags

CybercrimeInformatieavondOndernemend WassenaarPlatform Veilig OndernemenTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top