Skip to content
Fotocredit: Stichting Nationale Dierenzorg

Boek snel uw kattenpension!

Stichting Nationale Dierenzorg
10 februari 202443 second read

Omdat het bijna uitzonderlijk is laten wij weten dat ons kattenpension nog plek heeft! Ons hondenpension zit in alle schoolvakanties 2024 al weer vol, we merken dat hondeneigenaren eerder zijn gaan boeken na de teleurstelling dat er helaas geen plek meer was het afgelopen jaar.

Goed nieuws dus voor katteneigenaren, maar wel met de voetnoot; wacht alsjeblieft niet te lang! Want vol is vol en zeker de schoolvakanties gaan hard. Het kattenpension zit reeds vol van: 25/7 – 5/8 2024

Bent u een nieuwe klant en/of komt uw dier voor de eerste keer?
Voordat u op vakantie gaat moet uw dier vooraf eerst een keer 2 nachten komen proefslapen, als try out. Zo kunnen we kijken of het allemaal naar wens gaat. Eet uw dier goed, is het dier gelukkig? De minimum leeftijd voor pension honden/katten is 6 maanden.

U kunt pas een reservering maken na een succesvolle try-out.

Tags

KattenpensionNDZStichting Nationale DierenzorgVakantieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top