Skip to content
Bibliotheek Voorschoten Wassenaar

Deze week in bibliotheek Voorschoten – Wassenaar

Bibliotheek Voorschoten - Wassenaar
11 februari 20242 minute read

In februari valt er in bibliotheek Voorschoten – Wassenaar weer veel te beleven! Zo kun je voor een prikkie afgeschreven boeken kopen. Lees hier wat er deze week allemaal in jouw bieb gebeurt.

Start boekverkoop a.s. 13 februari

Vanaf a.s. dinsdag 13 februari start de halfjaarlijkse Boekverkoop in de bieb. Wie weet zit er tussen de afgeschreven exemplaren iets wat je graag nog wil lezen. Elke dag worden de tafels met boeken en tijdschriften aangevuld. Kom dus geregeld een kijkje nemen! De Boekverkoop duurt tot alles uitverkocht is. Zo maken we weer ruimte voor nieuwe titels in de collectie.

Check de openingstijden op obvw.nl

Workshop: Help de dieren met gerecycled materiaal

Fotocredit: Pixabay/Theo Therkev

Doe mee met de DoeMaarDuurzaam!-workshop en help de dieren in je omgeving. Want die kunnen zolang maart zijn staart roeit wel wat extra’s gebruiken. In deze workshop slaan we twee vliegen in een klap: we gaan creatief aan de slag met gebruikte materialen waarmee we bijvoorbeeld vogelsnacks of een insectenhotel maken. Doe je mee? Jong en oud is welkom.

Zaterdag 17 februari in bibliotheek Voorschoten, 14.30 – 15.30 uur. Leeftijd 4 – 99+| Toegang 3 euro p.p. Let op: kinderen tot 8 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Dus ouders/grootouders/oppas: kom gezellig mee!

Leer muziek afspelen op je telefoon

Deze week gaan we aan de slag met het afspelen van muziek op je telefoon of tablet

Via je telefoon of tablet heb je toegang tot een enorme hoeveelheid aan muziek. Via verschillende streamingsdiensten kan je gemakkelijk muziek vinden, albums downloaden en persoonlijke afspeellijsten maken. Neem je telefoon en/of tablet mee en inloggegevens voor het eventueel downloaden van een nieuwe app en leer alle makkelijke trucjes om voortaan je muziek mee te kunnen nemen!

Dinsdag 13 februari in bibliotheek Wassenaar, 14.00 – 16.00 uur. Leden 6 euro, niet-leden 8 euro, incl. koffie en thee. Neem je eigen smartphone of tablet mee. Bestel tickets.

Kom gezellig een spelletje spelen

Elke vrijdagmiddag is er een spelletjesmiddag voor ouderen in Bibliotheek Wassenaar. De ene keer een bingo, de andere keer een quiz of een ander leuk spel. De spelletjesmiddag wordt georganiseerd door de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties (FWO).

Filmhuis Wassenaar

Tickets aan de balie of via obvw.nl/filmhuis

zo 11 feb 15:00 The Old Oak

ma 12 feb 20:00 Human Forever

di 13 feb 14:00 Human Forever

wo 14 feb 20:00 One Life

do 15 feb 13:30 Filmclub

vr 16 feb 20:00 Human Forever

za 17 feb 20:00 Ferrari

Human Forever. Fotocredit: PR

Tags

ActiviteitenBibliotheek Voorschoten WassenaarFilmhuis WassenaarOBVWProgrammaVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top