Skip to content
Fotocredit: PR

Feestelijke opening QR – Fit beweegroute in Wassenaar!

13 februari 20242 minute read

Gemeente wassenaar, Fit in Wassenaar en het beweegplatform QR-Fit kondigen vol trots de lancering aan van een gloednieuwe beweegroute in onze prachtige gemeente. De route loopt door landgoed De Paauw. De route bestaat uit 12 palen met ieder een QR-code en is 2,5 kilometer lang. 

QR-FIT is een beweegplatform dat laagdrempelige en toegankelijke beweegroutes aanbiedt. Download de gratis QR-FIT app op je telefoon!  Inwoners kunnen gebruik maken van deze route en organisaties natuurlijk ook! Wandelend of hardlopend, met gebruik van de oefeningen die achter de QR-code zitten en die dagelijks wisselen. In de toekomst is de route zelfs ook geschikt voor mensen in een rolstoel, want het pad is verhard. De oefeningen passend bij deze doelgroep worden op dit moment ontwikkeld door QR-Fit.

Wil je meer weten over deze route, hoe het werkt en het zelf ervaren? Jullie zijn van harte uitgenodigd bij de feestelijke opening op dinsdag 27 februari om 17.00 uur bij zwembad Sterrenbad Sportfondsen. Wethouder Sport zal de officiële opening op zich nemen en daarna lopen we samen een deel van de route. We sluiten af in de horeca van het Sterrenbad met een drankje en een hapje. Dat hebben we dan wel verdiend 🙂.

Geïnteresseerden inwoners en organisaties kunnen zich aanmelden voor de opening via de agenda op www.fitinwassenaar.nl

Tags

AppBewegingFit in WassenaarQR - Fit beweegrouteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top