Skip to content
Fotocredit: SMOW

Themacafé Mantelzorg op 21 februari

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
15 februari 202445 second read

Als mantelzorger heb je het erg druk met de zorg voor een ander. Om niet overbelast te raken met de dagelijkse zorg taken is het noodzaak om de lasten van de mantelzorg te balanceren met de ontspannende dingen in het leven. Voorkomen dat deze dingen uit balans raken en het herkennen van de tekenen die er zijn wanneer die balans zoekraakt, is hierbij de kunst.

Op woensdag 21 februari wordt het tweede themacafé van dit jaar gehouden met het onderwerp: “Overbelasting”. Tijdens deze avond zal Marjolein Zilverentant ons vertellen over haar ervaring als wijkverpleegkundige. Marjolein Zilverentant heeft veel met mantelzorgers gewerkt en zoekt de dialoog op tussen mantelzorgers. Ga met elkaar in gesprek over ieders unieke situatie en bespreek manieren om balans te zoeken in het zorgdragen voor een ander.

Waar: Het Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar
Wanneer: Woensdag 21 februari

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Aanmelden kan door te bellen of mailen naar SMOW: 070-511 2226 of info@smowassenaar.nl

Tags

Mantelzorg in WassenaarSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarThemacafe MantelzorgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top