Skip to content
Fotocredit: Loopgroep De Wassenaarse Slag

Laatste plekken beginnerscursus hardlopen

Loopgroep De Wassenaarse Slag
17 februari 202452 second read

Direct na de voorjaarsvakantie begint een beginnerscursus hardlopen. Dankzij het gemeentelijke programma Fit in Wassenaar is deelname geheel gratis voor inwoners van Wassenaar!

Loopgroep de Wassenaarse Slag verzorgt sinds een aantal jaar deze hardloopcursus speciaal voor de beginnende hardloper. Ook voor personen zonder hardloopervaring is deze cursus geschikt. De cursus duurt in totaal 7 weken en iedere week zijn er twee lessen. De lessen worden gegeven op de dinsdag- en donderdagavond en we beginnen om 19.15 uur. Lessen duren ongeveer 45 minuten. Als je een keer niet kan komen, is dit geen probleem. In dat geval krijg je gewoon een huiswerkopdracht mee. De cursus wordt gegeven door gediplomeerde trainers. De cursus kent een voorzichtige opbouw maar uiteindelijk in de laatste week ben je klaar voor het einddoel: 25 minuten hardlopen zonder te stoppen.

De eerstkomende cursus begint op dinsdag 27 februari 2024. Schrijf je nu in via www.fitinwassenaar.nl/agenda/

Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep. Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl.

Tags

BeginnerscursusFit in WassenaarHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top