Skip to content
Fotocredit: Toerclub de Kampioen

Lid worden van Toerclub De Kampioen

Toerclub de Kampioen
21 februari 202458 second read

U kunt op ieder gewenst moment direct lid worden van Toerclub De Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en inmiddels verre omstreken. Een zonnig humeur, het bezit van een racefiets, een valhelm en enige conditie zijn verder de enige voorwaarden.

Maar u bent ook van harte welkom om in plaats daarvan eerst eens een maandje mee te rijden. Dan kunt u zelf beoordelen of ook u zich bij ons thuis voelt. Wij staan voortdurend open voor nieuwe aanwas en verjonging van het ledenbestand.

Voor de kosten hoeft u het ook niet te laten. Leden betalen slechts € 60,00 per jaar. Als u dan aan 60 ritten deelneemt dan zijn de kosten € 1 per keer. Dat zijn nog eens prijzen.

De weekendritten starten in de winter vanuit onze startlocatie bij Zwembad Het Sterrenbad, Generaal Winkelmanlaan 2 te 2243 AZ Wassenaar zowel op zaterdag als op zondag pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden voor de ritten op dinsdag en donderdag vanuit Voorschoten (Goederaad sport Raadhuislaan 43 te 2251 GA Voorschoten) zijn ook 9.30 uur. Op woensdagmiddag starten we om 13.00 uur.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl.

Tags

FietstochtenLid wordenTC De KampioenVoorschotenWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top