Skip to content
Fotocredit: Coos Hübscher

Blauw-Zwart wint oefenwedstrijd

Coos Hübscher
23 februari 20242 minute read

Blauw/Zwart oefende zaterdag jl tegen Quick Boys O23. Voor de Wassenaarse selectie een nuttige oefenpartij. In een gelijk opgaande partij waren de Katwijkers die met beter veldspel in de eerste 4 minuten de beste kansen creëerden.

In de 21e minuut kropen de Katwijkers door het oog van de naald. De bal werd na een inzet van Blauw/Zwart achter de doellijn het veld weer ingebracht. De leidsman stond te ver af om te beoordelen of het wel dan geen doelpunt was, de assistent-scheidsrechter was even niet bij de les en de VAR kon ook geen uitsluitsel geven.

De Blauwen kregen het spel in handen. Kim Theil speelde zich in de 38e minuut op rechts vrij en bediende de hardwerkende Kaj Kronenburg, die met succes de bal fraai achter de Quick Boys doelman schoot en zo de stand – tevens  eindstand – op 0-1 bracht.

In de 2e helft onderscheidde doelman Kas Vaneman zich met enige prima ingrepen en hield zo de nul voor de Blauwen vast.

Een prima eindresultaat zonder de geblesseerde selectiespelers Bastiaan Hendriksen, Quint van de Ploeg en Frank van der Riet. Na de winst van 3-2 tegen Bernardus verleden week dinsdag moet dit de selectie van trainer Alan Campfens voldoende energie geven voor de komende competitiewedstrijd, thuis tegen v.v. Schipluiden, aanstaande zaterdag.

Tags

RKSV Blauw ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top