Skip to content
Fotocredit: PR

Voorlichtingsavond cybercrime op 7 maart in De Warenar: Laat je bedrijf of club niet hacken!

Ondernemend Wassenaar
24 februari 202442 second read

Het overkomt steeds meer bedrijven en clubs: ze worden gehackt. De gevolgen zijn vaak dramatisch. Tonnen schade tot faillissementen aan toe. Daarom wordt er op 7 maart vanaf 18 uur in De Warenar een avond georganiseerd waarop je kunt leren hoe je je daartegen kunt wapenen. Belangrijk voor elke ondernemer en organisatie, die gebruik maakt van het internet. En wie doet dat niet?

Aanmelden voor dit gratis evenement kan eenvoudig en snel door voor 4 maart een email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin de naam van uw bedrijf of organisatie en de naam of namen van de persoon of personen (maximaal 2), die komt/komen.

De avond begint met een Indische maaltijd. Wilt u daaraan niet deelnemen, vermeld dat dan ook in uw email. U bent dan welkom om 19 uur. Wilt u eerst meer weten over het programma? Kijk dan op www.ondernemendwassenaar.nl

Tags

CybercrimeOndernemend WassenaarTheater WarenarVoorlichtingsavondWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top