Skip to content
Fotocredit: Historische Vereniging Oud Wassenaer

Boekpresentatie en lezing Historische Vereniging Oud Wassenaer op woensdag 6 maart 2024

Historische Vereniging Oud Wassenaer
28 februari 202457 second read

Op woensdag 6 maart organiseert de Historische Vereniging Oud Wassenaer de presentatie van de wandelgids ‘Een historische ontdekkingstocht door de dorpskom van Wassenaar’.

Daarin neemt Albert Clobus, bestuurslid van de Historische Vereniging Oud Wassenaer, u mee langs verrassende plekjes en bijzondere gebouwen in de dorpskom van Wassenaar. Met dit boekje in de hand maakt u een historische ontdekkingstocht, waarbij u leest over de oorsprong en de geschiedenis van de plaatsen waar u langs wandelt. Zo komt de lange historie van de dorpskom en het culturele erfgoed van Wassenaar tLot leven.

Na de aanbieding van het eerste exemplaar aan burgemeester Leendert de Lange volgt een lezing door Albert Clobus, waarin hij zal vertellen over de ontwikkelingsgeschiedenis van de Wassenaarse dorpskom – het Plein en de straten eromheen – die een periode van meer dan duizend jaar omspant.

Na afloop is er gelegenheid om het boek aan te schaffen voor de prijs van € 7,00. Let op: alleen contante betaling mogelijk.

U wordt van harte uitgenodigd om de boekpresentatie en de lezing op 6 maart bij te wonen in het gebouw van de Vrijzinnigen NPB, Lange Kerkdam 46, Wassenaar. Aanvang 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zaal open. De toegang is gratis.

Tags

BoekpresentatieHistorische ontdekkingstochtHistorische Vereniging Oud WassenaerLezingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top