Skip to content
Fotocredit: PR

Fietsvakantiekriebels in het Deijlerhuis op 14 maart

Fietsersbond Wassenaar
29 februari 202441 second read

Ook zo’n zin om alvast plannen te maken voor een leuke vakantie voor als het straks beter weer wordt? Wat is er dan mooier om alvast te dromen over de (fiets) paden en rustige wegen waarover je van bestemming naar bestemming rijdt. Of het nu in Nederland is of buiten de landsgrenzen, fietsen kan je bijna overal en het hoeft niet veel te kosten.
Om in de stemming te komen organiseert de Fietsersbond Wassenaar een Fietsvakantie avond.

Want hoe pak je nu zoiets aan? En wat zijn de belangrijkste tips? We geven een korte presentatie en vertellen hoe je een rondje Nederland doet op de elektrische fiets en een tocht naar Rome en Valencia maakt (op een ‘gewone’ fiets).

Wees van harte welkom op donderdagavond 14 maart vanaf 19:30 u (inloop vanaf 19:00u) tot 21:00 u in het Deijlerhuis.

Tags

DeijlerhuisFietsersbond WassenaarFietsvakantieFietsvakantieavondWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top