Skip to content
Kees Lucassen (links) op fietsvakantie in Schotland. Fotocredit: PR

Fietsersbond strikt enthousiaste sprekers voor de Fietsvakantieavond

Fietsersbond Wassenaar
6 maart 20242 minute read

De Wassenaarse Fietsersbond heeft wereldfietser Kees Lucassen en camino-fietser Alexander Heydendael gestrikt om te spreken tijdens de Fietsvakantieavond op donderdagavond 14 maart. Samen met de ervaren langeafstand fietser Arno Odijk is dat een prachtige line-up voor een avond vol verhalen.

Kees komt in het Deijlerhuis zijn verhaal vertellen over de Nort Coast 500, een fietsroute in het uiterste noorden van Schotland. Een fietstocht langs kliffen en kapen, kastelen en monsters, papegaaiduikers en (echt waar) spoken!

Alexander heeft maar liefst 6 camino’s gefietst en gaat dieper in op de bijzondere beleving van deze spirituele reis die jaarlijks zoveel mensen in beweging brengt.

Arno, de voorzitter van de Wassenaarse Fietsersbond, gaat naast zijn fietservaringen dieper in op de praktische kant van een fietsvakantie. Hoe bereid ik me voor, waar ga ik naar toe, hoe reis ik terug, wat ik neem ik mee? En kan het ook low-budget? Arno geeft gratis twee heel belangrijke tips voor een geslaagde fietsvakantie.

Gedurende de avond is er voldoende mogelijkheid om elkaar informeel te spreken. Iedereen is van harte uitgenodigd om de eigen vakantiefiets mee naar binnen te nemen in het Deijlerhuis. Er zullen ook verschillende fietsen te zien zijn en ook fietsvakanties met kinderen komt ter sprake. Een uitgelezen kans om elkaar te inspireren en tips & ervaringen te delen.

Wees welkom op donderdagavond 14 maart vanaf 19:30 uur in het Deijlerhuis (inloop vanaf 19:00 uur).

Tags

DeijlerhuisFietsersbond WassenaarFietsvakantieavondSprekers
Gerelateerde artikelen
Back To Top