Skip to content
Fotocredit: PR

Ghislaine Esselaar zamelt geld in voor rolstoelbus dochter Yasmin

GoFundMe
6 maart 20242 minute read

De dochter van Ghislaine uit Wassenaar heeft het 1p36 deletiesyndroom en zit in een rolstoel. Ze had de afgelopen jaren een aangepaste bus waarmee ze haar kon vervoeren, helaas is Yasmin nu te groot voor de huidige auto en moet er een nieuwe worden aangeschaft. De moeder komt al een eind met de inruilwaarde, maar komt helaas ook nog een groot bedrag te kort voor een nieuwe bus. Via GoFundMe vraagt Ghislaine om hulp.

Naast dat dit de enige manier is om Yasmin naar doktersafspraken te brengen, is de bus ook een middel om haar wereld een klein beetje te vergroten. Ghislaine vraagt niet graag om hulp en regelt haar zaken het liefste zelf, maar uit nood voor haar dochter kiest ze toch deze weg. 

Het streefbedrag van de inzamelingsactie is €17.000. Bekijk hier de campagne: https://www.gofundme.com/f/bijleggen-invalidenbus

GoFundMe

GoFundMe is het grootste sociale crowdfundingplatform ter wereld; er is meer dan 25 miljard euro opgehaald dankzij een wereldwijde gemeenschap van 100 miljoen mensen. Het is een krachtige, betrouwbare en geverifieerde manier om mensen in staat te stellen om hulp te geven en hulp te vragen in tijden van crisis. Een inzamelingsactie wordt geverifieerd door ‘Trusty & Safetey-experts’, zodat donaties naar de juiste begunstigden gaan en elke donateur wordt beschermd door de GoFundMe Giving Guarantee.

Tags

DoneeractieGoFundMeRolstoelbusWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top