Skip to content
Fotocredit: SMOW

Themacafé Mantelzorg: Passende (respijt)zorg vragen en ook krijgen

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
7 maart 202449 second read

Mantelzorger zijn is in sommige situaties zwaar. Wat heb je dan nodig? Welke behoefte aan ondersteuning heb je precies en hoe kom je dan aan de juiste hulp. Misschien heb je behoefte aan wat coaching om je eigen welzijn in de gaten te houden. Of heb je bijvoorbeeld behoefte aan respijtzorg? In deze bijeenkomst zal de beleidsmedewerker van de gemeente Wassenaar een toelichting geven op wat er onder respijtzorg wordt verstaan en wat de mogelijkheden hiervoor zijn vanuit de gemeente Wassenaar. Heb je behoefte aan respijtzorg maar is het nog niet gelukt om deze aan te vragen? Op deze avond krijg je tips hoe je beter met je Wmo- consulent kunt communiceren. De gemeenteambtenaar neemt bovendien formulieren mee om de melding direct te doen. 

We hopen u te zien op 20 maart bij Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar.

Datum: 20 maart 2024
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2

Aanmelden kan tot 19 maart door te bellen of mailen naar SMOW: 070-511 2226 of info@smowassenaar.nl.

Tags

Mantelzorgen in WassenaarSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarThemacafe MantelzorgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top