Skip to content

Beschikking Wabo Oostdorperweg 207 ter inzage

11 maart 202449 second read

Op 27 januari 2023 heeft Omgevingsdienst Haaglanden een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid onder e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag betreft het toevoegen van activiteiten in de nachtperiode. De inrichting is gelegen aan de Oostdorperweg 207 te Wassenaar. De aanvraag en bijbehorende documenten kunt u onderaan deze pagina inzien.

Een belanghebbende of diegene die een zienswijze tegen het ontwerp heeft ingediend, kan tot en met 18 april 2024 een beroepschrift indienen bij de Rechtbank van Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag onder vermelding van het zaaknummer 01060112. Bij een spoedeisend belang kan een belanghebbende of diegene die een zienswijze tegen het ontwerp heeft ingediend, tevens een  verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van zowel het beroep- als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket(externe link).

Tags

BeschikkingGemeenteOostdorperwegTer inzageleggingWABOWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top